«Доступ до Дебальцевого неможливий, ведуться бої», – нардеп (відео)

23:58 10 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: vidomosti-ua.com

Народний депутат Андрій Антонищак повідомив у вівторок: «Зараз ведуться позиційні бої в районі між Дебальцевим та Артемівськом. Дорога прострілюється, дорога ні під чиїм контролем, частина дороги замінована».


Відео: «112 Україна»

Народний депутат від «Блоку Ппетра Порошенка» Андрій Антонищак повідомили сьогодні, 10 лютого, в ефірі телеканалу «112 Україна»:

«Зараз ведуться позиційні бої в районі між Дебальцевим та Артемівськом. Дорога прострілюється, дорога ні під чиїм контролем, частина дороги замінована. Доступ до Дебальцевого неможливий, ведуться бої».

Антонищак також повідомив, що батальйон імені генерала Кульчицького знищив групу бойовиків і має трофеї: «Знаю, що є трофеї, знаю, що знищено частину бойовиків. На цю хвилину не припиняються обстріли позицій бойовиків. Але вони підтягують свої сили, вони намагаються закріпитися за даними селом, щоб зробити плацдарм для наступу». 

Телеканал «112 Україна» також додає: «Раніше повідомлялося, що бійці батальйону ім. Кульчицького повернулися додому зі Станиці Луганської, звідки вони привезли командно-штабну машину бойовиків. Відзначимо також, що за даними АТЦ, бойовики практично цілодобово обстрілюють Дебальцеве, ситуація залишається складною.

Як інформував «Щоденний Львів», наша артилерія намагається деблокувати Дебальцеве й знищити бронетехніку ворога, ширина коридору Дебальцевського плацдарму скоротилася до чотирьох кілометрів між селами Логвинове й Калинівка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів