Наша артилерія намагається деблокувати Дебальцеве й знищити бронетехніку ворога, – ЗМІ (відео)

20:44 10 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: podrobnosti.ua

Ширина коридору Дебальцевського плацдарму скоротилася до чотирьох кілометрів між селами Логвинове й Калинівка.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

«Військові утримують позиції у Дебальцевому і контролюють «дорогу життя», – повідомив сьогодні, 10 лютого, «Телеканал новин «24», конкретизуючи при цьому:

«На дебальцевському плацдармі продовжуються запеклі бої. За повідомленнями місцевих, місто саме в облозі терористів. Наша артилерія намагається деблокувати Дебальцеве та знищити бронетехніку супротивника. Наразі точно відомо, що один військоий загинув, троє зазнали поранень від вибуху фугасного боєприпасу.

Також військові підтверджують, що бачили російські літаки на власні очі, і саме вони атакували наші позиції напередодні ввечері. «Наразі я можу сказати, що захоплено деяку ділянку, зараз вона перебуває в оперативному оточенні, її відбивають», – розповів заступник комбата «Київська Русь». Ситуація залишається вкрай напруженою і обстріли продовжуються по самому місту, а також по навколишнім селам».

Своєю чергою, в телепрограмі «Подробиці» на каналі «Інтер» повідомили сьогодні, 10 лютого:

«У районі Дебальцевого противнику вдалося вийти на трасу Е40, яка стратегічно важлива для всього Дебальцевського плацдарму. «Траса Артемівськ-Дебальцево блокована терористами в Логвиновому. Паралельна траса Дебальцеве Луганське блокована терористами в Нижнелозовим. Дороги заміновані фугасами», – повідомив в «Facebook» народний депутат Семен Семенченко.

Після цього удару ширина коридору Дебальцевського плацдарму скоротилася до 4 кілометрів між селами Логвинове та Калинівка. Але в Генштабі, кореспонденту «Подробиць» повідомили, що за ці населені пункти йдуть бої. Атаки противника йдуть і під самим Дебальцевим у районі селища Комуна. По плацдарму постійно завдає ударів артилерія противника.

«Терористи неодноразово робили спроби штурму Логвинового, Новогригорівки, Комуни Артемівського району Донецької області. Всі атаки сили АТО відбили. Зараз бої за ці населені пункти тривають», – заявив спікер АТО Андрій Лисенко».

Натомість «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» повідомила сьогодні, 10 лютого: «На Дебальцевській трасі точаться бої. Після вчорашнього наступу бойовиків й захоплення опорного пункту в Логвиновому – українська піхота за підтримки танків та артилерії намагається посунути позиції терористів та деблокувати основну артерію Дебальцеве-Артемівськ». 

А народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомляв сьогодні, 10 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Мне надоели сказочники еще со времен УглегорскНАШ. Среди них есть люди искренне заблуждающиеся, которым кто-то рассказал сказку про белого бычка. Но гораздо опаснее люди, профессионально втирающие баки вышестоящему начальству.

Так вот. Трасса Артемовск-Дебальцево блокирована террористами в Логвиново. Параллельная трасса Дебальцево-Луганское блокирована террористами в Нижнелозовое. 

Дороги заминированы фугасами. Никаких «деблокирований» дороги не происходило. Часть батальона Донбасс находиться на передовой в этом районе. За свои слова – отвечаю.

Сказочники в погонах, диванные комментаторы – ПНХ. Слава Украине!

P.S. Когда дорога будет деблокирована – я сообщу».

Як інформував «ЩЛ», під Дебальцевим загинув комбат «Львова» Вольський, спецназівці намагаються врятувати начальника УМВС Дмитра Загарію.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів