Доля України зараз вирішується у Львові – Синютка

23:05 13 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Особливість цьогорічних місцевих виборів на Львівщині, які пройдуть 25 жовтня, полягає у тому, що вони не просто націлені на вирішення локальних питань області, а й визначають подальшу долю всієї країни.


Відео: Львівський пресклуб

Так вважає Олег Синютка, народний депутат України, кандидат на посаду голови Львівської ОТГ, пише DailyLviv

- Ці вибори покажуть, якою завтра буде Україна. Львів і Київ рухаються паралельно. Я упевнений, що доля України вирішується на місцевих виборах - і особливо тут, у Львові. Наша держава перебуває в стані війни із сильнішим ворогом. Важлива - позиція кожного органу місцевої влади. Мусимо не допустити, щоб Львовом керував або Зеленський або його посіпаки.

Ми бачимо рішення нинішньої влади: відхід українських військ від позицій, заборону стріляти, повернення до ДБР посіпак Януковича. Все це знесилює Україну, нині відбувається реванш, – сказав він під час пресконференції «Україна та Львів напередодні місцевих виборів» у Львівському пресклубі.
Олег Синютка також прокоментував заяву Володимира Зеленського про «всенародне опитування» в день виборів:

- Влада скочується до абсолютно незаконних дій, Президент повинен діяти відповідно до Конституції України. На жаль, ми бачимо інше. Ця влада перебуває в нокауті, в який сама себе послала. Виглядає так, що «під шумок» місцевих виборів вони збираються сфальшувати позицію українців.

На думку нардепа, ці вибори стануть початком кінця діючої влади, яка, за його словами, перевела економіку в стан стагнації, створила дефіцит в бюджеті країни, яка розвалює міжнародну коаліцію на підтримку України і яка пішла на змову з ворогом. А після виборів, вважає Олег Синютка, проукраїнським силам слід об'єднатися задля формування більшості в органах місцевого самоврядування.

- У місцевих органах влади на Львівщини максимально важливо продемонструвати об'єднання проукраїнських політичних сил. Дуже важливо, щоб ми тут, на Львівщині, показали, що українці об'єднуються не тільки перед загрозою, що українці можуть об'єднатись, щоб створити прогрес, щоб продемонструвати успіх. І так само я не сумніваюсь, що «Європейська Солідарність» отримає карт-бланш довіри від мешканців нашого краю. Так само я не сумніваюсь - у Львові підтримують нашу партію, оскільки жителі міста підтримали президента Петра Порошенка і партію «ЄС» на парламентських виборах. Ми будемо робити все можливе для об'єднання всіх проукраїнських сил. Відродження України розпочнеться з цих місцевих виборів. І воно розпочнеться у Львові, –  наголосив він.

«Львів завжди був форпостом ідеї незалежності, ідентичності. Для України життєво важливо, хто його очолить» - Турчинов у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів