Добровольчі батальйони перешкодили російським диверсантам дестабілізувати ситуацію в столиці України

14:56 3 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Inforesist.org

Про це заявив у четвер екс-начальник СБУ в Луганській області Олександр Петрулевич.

Сайт «Inforesist.org» розповідає сьогодні, 3 липня, в повідомленні «Добровольчі батальйони зірвали спробу диверсантів дестабілізувати ситуацію в Києві»:

«Екс-начальник СБУ в Луганській області Олександр Петрулевич заявив в інтерв’ю ЗМІ про те, що до Києва закинуті групи диверсантів з метою дестабілізувати суспільно-політичну обстановку в місті. «Немає точної інформації про кількість, але відомо, що терористичні групи ГРУ РФ вже в Україні, в тому числі в Києві, і чекають сигналу. До речі, 5 квітня ми затримали одного з офіцерів ГРУ РФ, після етапували його в Київ. При затриманні він заявив, цитую: «Ви не знаєте, скільки нас тут. І скільки ще буде», – сказав екс-начальник Луганської СБУ.

Це інформація перегукується з повідомленням наданим батальйоном «Донбас». Вчора батальйон мав виїхати на Схід для участі в АТО, але в останній момент перекидання скасували в зв’язку з інформацією про можливі провокації в Києві по «одеському сценарію».

Відповідно до наказу командувача Національної гвардії, батальйон разом з ще двома добровольчими частинами взяв під охорону центр Києва. Зараз вони охороняють будівлю Верховної Ради України, де проходить чергова сесія.

Тут доречно нагадати, що події на Донбасі завжди починалися за одним сценарієм – захоплення будівель державних органів влади, міліції та СБУ. У подальшому все це виливалося в збройне протистояння.

Завдяки своєчасній реакції правоохоронних органів подібні спроби в Києві допущені не будуть. Після закінчення сесії Верховної Ради, бійці добровольчих батальйонів відправляться на Схід».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів