До Стрийської райдержадміністрації на Львівщині увійшла громада

15:12 24 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukrainaincognita.com

Її приміщення виявилися порожніми – керівництва й працівників не було на робочих місцях.

24 січня після віча на Майдані у Стрию громада вирушила до районної державної адміністрації, щоб вимагати відставки голови РДА та його заступників. Про це повідомив депутат Стрийської районної ради від ВО «Свобода» Михайло Лапчук. 

За його словами, люди увійшли до приміщення райдержадміністрації, але воно виявилося порожнім – керівництва і працівників не було на робочих місцях, а кабінети – замкнені. Протестувальники зняли з будівлі табличку із написом «Стрийська районна державна адміністрація».

Вони продовжують віче й озвучують вимоги до голови РДА Володимира Бурія та його заступників – подати заяви на звільнення з посад. За словами Михайла Лапчука, депутати фракції ВО «Свобода» відкривають у приміщенні РДА громадську приймальню й проводитимуть цілодобовий прийом громадян. Про це повідомляє сьогодні, 24 січня, прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Як інформував «ЩЛ», протестувальники захопили на Львівщині дві райдержадміністрації – голова Радехівської втік, а в Сокальській громадськість не натрапила на жодного її співробітника.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів