До Росії виїхала з Донбасу колона бронетехніки, – журналіст

10:53 17 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: spbdnevnik.ru

Про це повідомив у неділю головний редактор проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко з посиланням на жителів Луганщини.

Головний редактор проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко зокрема інформує сьогодні, 17 серпня, про таке: 

«Місцеві жителі повідомили, що вчора вночі через Краснодон (Луганська обл.) убік пропускного пункту «Ізварине» пройшла колона бронетехніки – приблизно 15-20 одиниць. Наразі не зрозумілі причини таких маневрів і те, чому бойовики «звалюють» назад, але загальна істерія в інтернеті, пов'язана з датою 18-19 серпня, залишає багато питань.

Я далекий від думки, що вони вирішили покинути свою пропащу справу, й Пу взявся за голову, радше, тут щось інше... Друзі, буду радий якщо я помиляюся, й хочу попередньо вислухати ваші припущення з цього приводу...».

Роман Бурко написав це в неділю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», активіст, журналіст і блогер із Луганська Сергій Іванов повідомив у суботу, що до Росії виїхали з Донбасу дві колони вантажівок, 14 серпня СБУ оприлюднила перехоплену розмову терористів і ФСБ, яка засвідчила, що ця російська спецслужба виводитиме з Донбасу своїх співробітників, які входили до складу розвідувально-диверсійних груп «ДНР-ЛНР», а сьогодні речник інформаційного центру Ради національної безпеки та оборони Андрій Лисенко заявив: «Основна частина бойовиків планує залишити Донеччину до 18 серпня. Чому саме ця дата пролунала – нам наразі невідомо. Бойовики переодягаються у цивільний одяг та на відібраних у місцевих мешканців авто намагають проїхати українські блокпости. З Єнакієво та Горлівки виїзджають чеченські найманці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів