До Росії виїхали з Донбасу дві колони вантажівок, – активіст

22:47 16 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/applecrysis

Про це повідомляє в суботу активіст, журналіст і блогер із Луганська Сергій Іванов.

Активіст, журналіст і блогер  із Луганська Сергій Іванов повідомив сьогодні, 16 серпня:

«О 20:30 – колона з боку Ізварине (пропускний пункт на українсько-російському кордоні. – «ЩЛ»), через Власівку на Нікішевку назад в РФ. 20 тентований «УРАЛів» і КамАЗів» + 4 фури». 

О 21: 25-21: 33 ще одна колона («Урали» і «КамАЗи»), точна кількість невідома, приблизно 20 шт. Знову тим же маршрутом у РФ».

Сергій Іванов повідомив це сьогодні, 16 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Twitter».

Ремарка «Щоденного Львова»: або диверсанти й бойовики-найманці з Росії повертаються до себе на батьківщину, або туди вивозять їх трупи.

Як інформував «ЩЛ», 14 серпня СБУ оприлюднила перехоплену розмову терористів і ФСБ, яка засвідчила, що ця російська спецслужба виводитиме з Донбасу своїх співробітників, які входили до складу розвідувально-диверсійних груп «ДНР-ЛНР», а сьогодні речник інформаційного центру Ради національної безпеки та оборони Андрій Лисенко заявив: «Основна частина бойовиків планує залишити Донеччину до 18 серпня. Чому саме ця дата пролунала – нам наразі невідомо. Бойовики переодягаються у цивільний одяг та на відібраних у місцевих мешканців авто намагають проїхати українські блокпости. З Єнакієво та Горлівки виїзджають чеченські найманці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів