До моргу в Луганську привезли три «КамАЗи» трупів нападників на десантників зі Львова, – ЗМІ

23:35 9 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: day.kiev.ua

Такі неофіційні дані повідомляє в середу місцевий сайт «Informator.lg.ua».

Сайт «Informator.lg.ua» повідомляє сьогодні, 9 липня, «Подробиці бою в луганському аеропорту»:

«Упродовж усього дня міжнародний аеропорт «Луганськ» обстрілювался терористами ЛНР. Почалося з мінометної атаки.

О 15.30 позиції українських десантників (з 80-го окремого аеромобільного полку зі Львова. – «ЩЛ») були обстріляні «Градами», які знаходилися на Гострій могилі.  Після цього почалася танкова атака.

В аеропорту було помічено 9 танків, 1 БТР та 1 БМП. Плюс 4 БМП, 2 БРТ та 2 «Гради» бачили в Хрящуватому. Наступ вівся з боку сел. Тернове.

Під час бою осколком була пошкоджено газова труба. Витоку газу запобігли самі десантники. 

Під час бою терористи зазнали великих втрат. За неофіційними даними, в морг прийшло три КАМАЗи з трупами й близько 300. Втрат серед українських військовослужбовців немає. 

Раніше повідомлялося, що мінометний обстріл луганського аеропорту почався вранці 8 липня. Також повідомлялося, що під час обстрілу було пошкоджено обладнання, що здійснює зв'язок з цивільною авіацією».

Як інформував «Щоденний Львів», терористи обстрілювали львівських десантників в аеропорту Луганська з «Града» з-під лікарні, оточені в луганському аеропорту десантники відбили атаку бронетехніки й дочекалися авіації АТО, яка підбила вантажівку з нападниками, а також два танки й «Град», натомість терористи поранили трьох десантників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів