До Львова повернулися з фронту 146 десантників 80-ї бригади, завтра орієнтовно о 05.00 очікують ще 150 (додано 6 відео)

22:48 3 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, усіх охочих зустріти Героїв просять прийти на вулицю Стрийську з прапорами.


Відео: ТСН

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні, 3 вересня, до нашого міста повернулися десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади Повітрянодесантних військ  Збройних Сил України, які з квітня перебували в зоні АТО, а в останні тижні утримували безпеку Луганського аеропорту. В повідомленні також сказано:

«Львів’яни гідно зустріли військових з прапорами і вигуками «Герої!».  Військові прибули о 18.00 год. на вул. Стрийську, у військову частину.

Натомість завтра до Львова повертаються ще 150 військових з 80-ї окремої аеромобільної бригади. Очікується, що військові прибудуть орієнтовно о 05.00 год ранку на вулицю Стрийську, у військову частину. Відтак, усіх охочих зустріти Героїв просять прийти на вулицю Стрийську з прапорами.

«Щоденний Львів» інформував про повернення героїв додому в повідомленні «На Львівщині зустрічають з фронту 146-х десантників 80-ї аеромобільної бригади (трансляція)» 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів