«ДНР» вимагає визнання її воюючою стороною

13:08 8 липня 2014 р.

Фото до новини

Одніє з головних вимог керівництва Донецької псевдореспубліки у переговорах з українською владою є визнання «ДНР» воюючою стороною. Про це в інтерв’ю російському виданню Газета.ru заявив один з лідерів донецьких бойовиків Олександр Бородай.

«Мир шляхом капітуляції для нас неприйнятний ні за яких умов. Мир шляхом договору для нас можливий і бажаний. Так, щоб нас визнала київська сторона воюючою стороною», - сказав він. При цьому він не виключає контратаку.

«Концентрація сил, яка зараз є завдяки тому, що Стрєлков і його загін у повному складі вийшли зі Слов’янська (а це відмінні бійці, і їх багато), дозволяє нам розраховувати на успіх. Коли у нас лінія фронту була сильно розтягнута і нам доводилося утримувати гарнізони одночасно в дуже багатьох місцях, це було складно. Зараз такої проблеми немає. Так що я вважаю відступ від Слов’янська повністю виправданим і з військової, і навіть з політичної точки зору», - сказав Бородай.

Про це повідомляє Громадське телебачення. http://www.hromadske.tv/politics/osnovna-vimoga--dnr--viznannya-yikh-voyuyuchoyu-st/

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів