Дніпропетровські десантники залишили Крим зі зброєю й технікою (відео)

17:25 25 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Про це повідомив у вівторок нардеп та екс-міністр оборони Анатолій Гриценко.


Відео: freednipro

Він розповідає сьогодні, 25 березня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«25-та окрема Дніпропетровська повітряно-десантна бригада. Рота десантників цієї бригади, чисельністю 80 осіб, була на планових навчаннях у Криму. Разом із батальйоном морських піхотинців у Перевальному. Ще до початку російської агресії. 

З початку війни трималися стійко і чекали наказу. Не дочекалися. І тоді вони прийняли власне рішення: прориватися на материк, разом з бронетехнікою і зброєю!

Росіян попередили: якщо вони чинитимуть їм перепони – дніпропетровські десантники вступлять у бій і воюватимуть до останнього патрона, ляжуть смертю хоробрих, але не здадуться і зброю ворогу не здадуть! Результат? Рота наших десантників, у повному складі, на КАМАЗах і бронетехніці, зі штатною зброєю – вже покинула Крим.

Через півострів десантників супроводжував і гарантував безпеку їхнього виходу на материк... російський спецназ. Ворожі солдати наших десантників почули і вирішили, що краще їх на міцність духу не перевіряти!

Хлопці, Ви - молодці! Такими солдатами країна має пишатися!».

Як інформував «Щоденний Львів», міністр оборони Росії наказав випустити з Криму один підрозділ українських десантників із Дніпропетровська.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів