Єдине прохання десантників зі Львова до Президента України: «В жодному разі не припиняйте АТО!» (відео)

21:52 8 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukr-online.com

Один із бійців 80-го окремого аеромобільного полку розповів «5-му каналу» по телефону, що їх регулярно обстрілюють з установок «Град», танків, але вони не збираються здаватися.


Відео: 5 канал

«Real-vin.com» інформує сьогодні, 8 липня, в повідомленні «Десантники, які захищають аеропорт Луганська, звернулися до Порошенка зі закликом»:

«Сьогодні в найбільш важкому становищі на Донбасі з усіх сил АТО перебувають десантники, які захищають аеропорт Луганська (а конкретніше – з львівського 80-го окремого аеромобільного полку. – «ЩЛ») . Один із бійців розповів 5-му каналу по телефону, що їх регулярно обстрілюють з установок «Град», танків, але вони не збираються здаватися.

Більш того, загальний дух бійців дуже високий і вони, як співається в нашому Гімні, готові покласти душу і тіло за Україну. Так і сказав! 

За словами Тараса, як звуть десантника, в останні два тижні вони відчувають серйозну підтримку, й за допомогою авіації отримують необхідний провіант і зброю. 

Скориставшись можливістю, Тарас від імені всіх хлопців, що захищають аеропорт, звернувся до президента. 

– Петре Олексійовичц, у нас до вас одне побажання й прохання – в жодному разі не припиняйте АТО, і тоді перемога буде за нами, за Україною».

Натомість «5 канал» інформує сьогодні, 8 липня, в повідомленні «Донецький і Луганський аеропорти контролюють українські військові, – Міноборони»

«Донецький і Луганський аеропорти – під контролем українських військових», –запевнили у вітчизняному Міністерстві оборони. Кажуть, попри те, що зайти туди українські армійці не можуть, вояків, які перебувають в оточенні, намагаються забезпечити провіантом. 

«Всім необхідним у межах можливого через повітряний транспорт методом десантування ми забезпечуємо – і водою, і їжею, і рештою того, що потрібно нашим військовослужбовцям», – зазначив Петро Мехед, заступник міністра оборони».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів