Десантників зі Львова обстріляв під Луганськом «Град», а силовиків на кордоні – російська армія

19:58 5 серпня 2014 р.

Десантники 80-ї аеромобільної бригади зі Львова в аеропорту Луганська

Десантники 80-ї аеромобільної бригади зі Львова в аеропорту Луганська
Фото: lb.ua

Такі оперативні дані спільноти «Інформаційний Спротив» повідомив у вівторок її координатор Дмитро Тимчук.

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 5 серпня, такі її оперативні дані:

«Сили АТО проводять перегрупування з метою продовження активних дій, терористи намагаються у відповідь зірвати блокування їхніх опорних пунктів. Найбільш активно ці контрдії проводяться терористами в районі Луганська, Донецька, Стаханова та Алчевська. 

У районах Горлівки й Свердловська триває накопичення сил та засобів терористів. Спостерігається перекидання терористичних груп у райони Ровеньків, Сніжного, Тореза й Шахтарська.

У прикордонних районах відзначається зниження активності терористичних груп, однак тривають обстріли позицій сил АТО з території Росії.

Зокрема, проведено обстріли позицій сил АТО:

– Із території Росії двічі – позицій сил АТО в районі Дьяково й ротної тактичної групи поблизу держкордону. Вогонь вівся зі ствольної артилерії й мінометів.

– Із РСЗВ БМ-21 «Град» – у районі Новоаннівки та аеропортув Луганську (його, як відомо, обороняють десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова. – «ЩЛ»)

– Із мінометів, стрілецької зброї і автоматичних гранатометів обстріляні три блок-поста сил АТО в районі проведення операції», - повідомив координатор групи «Інформаційний опір».

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомляє про це сьогодні, 5 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів