Державний кордон України перетнула велика колона бронетехніки під російськими прапорами

17:12 12 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

Про це повідомили в суботу виконувач обов'язків губернатора Луганщини Ірина Веригіна й голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снегірьов.

Телевізійний «5 канал» інформує сьогодні, 12 липня, в повідомленні «До Луганська заїхала велика колона бронетехніки під російськими прапорами»:

«Велика колона бронетехніки під прапорами Російської Федерації заїхала у Луганськ близько 12 години дня. Про це повідомляють тамтешні активісти.

Цю інформацію «5 каналу» підтвердила виконувач  обов'язків губернатора Луганщини Ірина Веригіна. За її словами, відео колони вже передали до Штабу АТО. Там його вивчають і мають вирішити, як відреагувати.

Натомість агенція УНІАН інформує в суботу в повідомленні «У Луганську область заїхала велика колона бронетехніки під прапорами РФ, – очевидці»:

«У Луганську область сьогодні, 12 липня, близько 12.00, через державний кордон в'їхала велика колона бронетехніки під прапорами Російської Федерації. Про це кореспонденту УНІАН заявив голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снегірьов, який запевнив, що дану інформацію йому передають безпосередньо з місць події члени його громадської організації і місцеві жителі, які є очевидцями того, що відбувається.

За словами очевидців, «близько 12.00 через Суходольськ пройшла з боку кордону велика колона бронетехніки з відповідним маркуванням Збройних сил РФ на броні і під російськими прапорами, причому танки нової модифікації». Снегірьов відзначив, що місцеві жителі також повідомили, що ця колона розділилася на дві частини – одна прослідувала у напрямку Свердловськ-Ізваріне, інша – у бік Луганська. Очевидці також повідомляють, що в колоні є «кілька вантажівок з живою силою».  

Снегірьов підкреслив, що «ніхто вже не приховує, звідки прибуває до України військова техніка і бойовики, які приїжджають воювати на боці терористів». Разом з тим, відповідаючи на запитання журналістів, спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко сьогодні на брифінгу заявив, що на даний момент немає інформації про перетин колонами російської техніки українсько-російського кордону».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів