ДАІ інсценувала ДТП з автомайданівкою, – нардеп (відео)

19:34 9 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

«УДАРник» Валерій Карпунцов передав генпрокурору Віктору Пшонці депутатське звернення стосовно вчинення службового злочину працівником ДАІ.


Відео: УДАР Інфо

Нардеп додав до свого звернення відеодокази невинуватості учасниці Автомайдану в інциденті, який стався 3 січня на вулиці Богдана Хмельницького в Києві. Як повідомляє прес-служба УДАРу, за словами Карпунцова, дані матеріали свідчать про повне інсценування працівником ДАІ цієї події та чітко свідчать про абсолютну непричетність активістки Автомайдану до порушення правил дорожнього руху, а тим паче – наїзду на працівника підрозділу ДПС під час виконання ним службових обов’язків.

Народний депутат нагадав, що прес-служба Державної автоінспекції МВС України відразу ж після події поширила офіційне повідомлення про те, що 3 січня 2014 року о 14 годині 30 хвилин в місті Києві на вулиці Богдана Хмельницького громадянка України, керуючи автомобілем, порушила правила дорожнього руху, збила працівника підрозділу ДПС під час виконання ним службових обов’язків і зникла з місця пригоди. «Передане Генпрокурору відео доводить зовсім інше – жінка нікого не збивала і дана пригода зініційована самим працівником ДАІ», – сказав Валерій Карпунцов.

Орім того, додав він, жінка абсолютно невинувата, оскільки за кермом перебувала інша особа – чоловік, який представився активістом Автомайдану та помічником народного  депутата України і, під приводом запобігання провокаціям, ввів в оману жінку та незаконно заволодів транспортним засобом. «Саме він і перебував за кермом автомобіля під час пригоди із працівником ДАІ.  Попередньо з’ясовано, що ця особа не є помічником народного депутата України від жодної із опозиційних партій та не є активістом Автомайдану», – наголосив Валерій Карпунцов. Про це повідомляє сьогодні, 9 січня, «ICTV».

Як інформував «ЩЛ», інспектор ДАІ вдавав, що його збив майданівець, автомайданівці мітингували за 500 метрів до Межигір’я, автомобілісти Львівщини теж пікетували дачу Медведчука, Автомайдан пікетуватиме 25-х чиновників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів