Бойовики залишають блокпости на Донеччині, – ЗМІ

23:00 12 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP Photo

За словами місцевих жителів, людей зі зброєю стало менше й на вулицях міст.

«Останніми днями сили «ДНР» все частіше стали залишати блокпости Донецької області», – стверджує сьогодні, 12 жовтня, газета «Комсомольская правда в Украине». В повідомленні цього ЗМІ також зазначено:

«За словами місцевих жителів, людей зі зброєю стало менше і на вулицях міст.  Звідки такі зміни після стількох місяців суворих доглядів – донеччанам залишається тільки гадати. Але змінам раді. До «камуфляжнікам» на сході хоч і звикли, але в оточенні «цивільних» все-таки спокійніше. 

Відзначимо, що ще в минулу п'ятницю в Донецьку заговорили про новий етап перемир'я між українською владою і «ДНР». Втім, вже 12 жовтня новопризначений губернатор області Олександр Кіхтенко підтвердив, що домовленості дійсно були досягнуті і стріляти тепер ніхто не буде. 

До вечора 12 жовтня в Донецьку продовжилися обстріли міста. Ситуація знову напружена. Про це повідомили в прес-службі міськради. 

«Станом на 18.00 в двох районах міста – Куйбишевському та Київському – напружена обстановка. Починаючи з 14 години, ці райони піддаються обстрілу. В результаті попадання снарядів і виникли внаслідок цього пожеж пошкоджені житлові будинки №73 на вулиці Ковалько, в №24а на проспекті Манежному й у №11 на вулиці Богатирській, – сказано також у сьогоднішньому повідомленні на сайті газети «Комсомольская правда в Украине»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів