Бойовики російського диверсанта Гіркіна дали йому дві доби на пошуки грошей для них, – РНБО

12:36 8 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Як повідомляє у вівторок речник інформаційного центру Ради нацбезпеки й оборони Андрій Лисенко, ватажка бандитів його найближче оточення звинувачує у зраді та привласненні цінностей із розграбованого Слов’янська.

Інтернет-видання «Українська правда» інформує сьогодні, 8 липня, в повідомленні «Терористи дали своєму «Стрєлку» 2 доби на повернення «каси», – РНБО»:

«Одному з лідерів донецьких терористів Ігорю Гіркіну, відомому також піж прізвиськами Стрєлков та Стрєлок, оточення дало 2 доби на повернення «каси» бойовиків. Про це заявив речник інформаційного центру Ради нацбезпеки й оборони Андрій Лисенко на брифінгу у вівторок.

«Між бандами терористів посилюються внутрішні конфлікти», – сказав він.

«Так, ватажка бандитів Гіркіна його найближче оточення звинувачує у зраді та привласненні цінностей із розграбованого Слов’янська», – заявив Лисенко.

«За оперативною інформацією, місцевий криміналітет дав йому дві доби на повернення каси, з якої фінансуються найманці, що була передана йому з Російської Федерації», – заявив речник.

Як відомо, терористи зі Слов’янська утекли від сил АТО через Краматорськ до Донецька та Луганська. Російський диверсант Гіркін є одним із лідерів бойовиків, які воюють проти України на сході країни».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів