Блазень Путіна розмріявся: «Поляки можуть повернути собі Львів, Рівне, Луцьк, Івано-Франківськ і Тернопіль»

11:10 18 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: buknews.com.ua

Голова Ліберально-демократичної партії Росії Жіріновскій вважає, що ймовірність третьої світової війни висока.

Інтернет-видання «7 Днів-Україна» передає сьогодні, 18 листопада, в повідомленні «Те, що у Путіна в голові»? Жіріновскій запропонував Польщі, Угорщині та Румунії розділити Україну»:

«Голова ЛДПР (Ліберально-демократичної партії Росії. – «ЩЛ») Владімір Жіріновскій вважає, що ймовірність третьої світової війни висока і у випадку, якщо вона розпочнеться винувата у цьому буде Україна. Проводячи історичні аналоги, Жіріновскій прирівняв Україну до Сербії 1914 року, яка на думку Жириновського призвела до першої світової війни.

«Її дії проти Австро-Угорщини призвели до Першої світової війні, сьогодні все повторюється. Україна своїми діями веде Європу до третьої світової війни. На жаль, це буде. І вона є ініціатором цієї третьої світової війни», – заявив Жіріновскій.

Але підсумковим результатом, на думку лідера ЛДПР, стане розділення території України між країнами, що межують з теперішньою Україною. «Так поляки можуть повернути собі Львів, Рівне, Луцьк, Івано-Франківськ і Тернопіль. А угорці - повернути Закарпаття, румуни — Чернівці та Буковину», – переконаний неадекватний політик.

Нагадаємо, що психопатичний Жіріновскій неодноразово заявляв, що Україну треба поділити. Адже, на його божевільну думку, Західна Україна не дає нормально жити Східній».

Про це повідомляє у вівторок сайт «7 Днів-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів