Більше десяти протестувальників травмовано на Лютеранській (доповнено відеосюжетами)

06:27 10 грудня 2013 р.

Про це сказав на Майдані Незалежності і написав у фейсбуці лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.


Відео: Олександр Аронець

"Годину тому більше тисячі "Беркуту" і внутрішніх військ витіснили наш блокпост з Лютеранської. Певно, дуже треба було гаранту нині зранку з іноземними гостями зустрітися саме на Банковій. Більше десяти протестувальників травмовано (в основному розсічені голови). Залишили там пікет. Не здаємося!! Разом - до перемоги!!!" - написав у фейсбуці лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок

Унаслідок штурму барикад в урядовому кварталі в Києві постраждали щонайменше 10 активістів. Про це на Майдані Незалежності заявив лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок, передає кореспондент РБК-Україна. "Щонайменше 10 людей постраждали", - заявив Тягнибок. За його словами, в активістів після зіткнень з силовиками є різні травми, зокрема, розбиті голови, синці та забої.

Разом з цим, як зазначив Тягнибок, барикади знесені тимчасово. Однак він не уточнив, чи будуть активісти і коли відновлювати барикади та блок-пости в урядовому кварталі.

Вночі - після атаки - учасники пікету на вул. Лютеранської організованою колоною відійшли у бік Майдану Незалежності, передав кореспондент РБК-Україна. У колоні демонстрантів було близько 400 осіб, у тому числі, народні депутати від ВО "Свобода".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів