Бійців 24-ї бригади з Львівщини на 31-му блокпосту посилено підрозділами навколо нього, – прес-офіцер (відео)

10:15 4 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: EPA

Керівник прес-центру штабу антитерористичної операції Владислав Селезньов повідомив у вівторок: «Обстановка на 31-му і 29-му блокпостах в Луганській області залишається напруженою, але ситуація повністю під контролем сил АТО».


Відео: 112

Обстановка на 31-му і 29-му блокпостах в Луганській області залишається напруженою, але ситуація повністю під контролем сил антитерористичної операції. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів прес-офіцер АТО Владислав Селезньов.

«Ситуація на 31-му і 29-му блокпостах на трасі Бахмутка залишається складною. Там відбуваються деякі заходи, спрямовані на посилення підрозділів, що захищають блокпост», – зазначив Селезньов. За словами прес-офіцера АТО, навколо блокпостів знаходяться відповідні підрозділи, завданням яких є посилення дій особового складу, який здійснює охорону й оборону блокпостів № 29 та № 31.

«Ситуація нехай і напружена, але залишається під контролем сил АТО. Якщо бойовики обстрілюють з мінометів та інших артилерійських систем наші позиції, артилеристи сил АТО виконують вогневі завдання, заподіюючи шкоди вогневим позиціям бойовиків», – підкреслив Селезньов.

В АТЦ додали, що 31-й блокпост неможливо оточити, його вкрай складно штурмувати.

Телеканал «112 Україна», який передає у вівторок повідомлення прес-офцера, також додає:

«За даними розвідки 1-го козачого полку ім. Платова, на 31-му блокпості знаходиться 1-танк, 2 БТР, 1 міномет «Волошка» і близько 80 осіб живої сили. Артилерійською батареєю Козацької гвардії було знищено колону, яка прямувала із н. п. Тошківка на допомогу блокпосту № 31.

Раніше в АТЦ повідомлялося, що бойовики намагаються витіснити українські сили зі своїх позицій, проте наші бійці продовжують утримувати 31-й і 29-й блокпости. У прес-центрі АТО пояснили, що згідно з Мінським протоколом, по трасі Бахмутка проходить лінія розмежування сторін, а 32-й, 31-й і 29-й блокпости служать точками на цій лінії.

Про це повідомляється у вівторок на сайті телеканалу «112 Україна».

Як інформував «Щоденний Львів», кореспондент телеканалу «Інтер» Роман Бочкала повідомляв 3 листопада: «31-й пост – на грані. Бойовики всю ніч і весь день валили з танків і мінометів. Ворожа піхота намагається йти на прорив. Ближче до вечора Нацгвардія вивела з 31-го свій особовий склад на броньованих «КрАЗах». Залишилася тільки 24-та (окрема Залізна механізована імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ») бригада ЗСУ. Я не хочу говорити про те, скільки там пацанів, але трохи і їм потрібна негайна підтримка! 30-й, і всі інші – до 25-го – пости теж під постійним вогнем. Висока ймовірність оточення. Бійців попередили, щоб були готові до кругової оборони. При цьому відкривати вогонь по ворогові можна тільки у разі явної загрози й тільки до тих пір, поки своїм вогнем не погасимо їх. Маразм!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів