«Беркут» заблокував Євромайдан у Києві (відео)

11:22 20 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Водночас силовики перекрили під’їзди у свої тили – до будівлі МВС.

Дорогу до Майдану Незалежності (з боку Європейської площі) перекрили в сьогодні, 20 грудня, шість автобусів із бійцями спецпідрозділу «Беркут». Автобуси розташовані щільно один біля одного, зокрема – й на тротуарі.

Таким чином люди, які підіймаються іщ метро не мають змоги пройти до Хрещатика. Окрім того, «беркувтівці» розмістилися й біля Українського дому.

В парку на Володимирській гірці – також багато спецпризначенців. Тим часом євромайданівці пройшли з Майдану Незалежності до Подолу пікетуючи дорогу, якою має їхати кортеж Президента Віктора Януковича. 

Про це повідомляє в п’ятницю «Телеканал новин «24». Натомість кореспондент «Української правди» інфомує, що й gід'їзди до булівлі міністерства внутрішніх справ також перекрито правоохоронцями МВС. Зокрема заблоковано вулицю Пилипа Орлика і Богомольця.

На них зосереджено багато міліціонерів. Працівник ДАІ випускає машини з периметру, але не впускає всередину.

Крім того всередині кварталу, де знаходиться МВС стоять автобуси з працівниками МВС. Біля деяких з них вишикувалися кілька загонів внутрішніх військ в повному обмундируванні в шоломах та зі щитами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів