"Беркут" штурмує будівлю КМДА (відео)

09:13 11 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

У приміщенні забарикадувалася сотня мітингувальників.

Телеканали - "5" і "24" - у ці хвилини показують, як спецпризначенці штурмують будівлю Київської міської державної адміністрації. Міліціонерам вдалося автобусами відрізати будівлю від Майдану і очепити її. У приміщенні забарикадувалася сотня мітингувальників, які через вікна поливають беркутівців водою.

Майдан скандує мітингувальникам: "Молодці!", "Банду - геть!", "Україна!"

З боку вул. Богдана Хмельницького до КМДА під'їхав іще один автобус «Беркута». Його заблокували кількасот людей.

Тисячі променів-спалахів, відправлених з # euromaidan для вільного світу, повинні знайти нашу загальну і чітку реакцію, написав щойно у твітері Єжи Бузек, екс-голова Європарламенту, про минулу ніч у Києві.

Два автобуси з «Беркутом» від'їхали від будівлі Київміськадмінстрації, де останню годину тривав пікет мітигнгувальників, які намагалися завадити спецпризначенцям увійти всередину.

Як передає кореспондент Радіо Свобода, наразі мітингувальники піднімаються по вулиці Прорізній до так званого «чорного входу» до КМДА. Там вже зібралося чимало людей.

За словами активістів, у них є інформація, що силовики штурмуватимуть київську мерію із заднього боку, оскільки через центральний вхід це не вдалося.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів