«Беркут» б’є й хапає автомайданівців (відео)

09:22 23 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvi.ua

Силовики також кидають гранати в машини активістів.


Відео: 5 канал

На сторінці «Євромайдан SOS» у «Facebook» повідомляють, що сьогодні, 23 січня, близько 04:00 «беркутівці» затримали активістів Автомайдану, які патрулювали 17-ту лікарню в Києві, щоб силовики не вивезли звідти поранених. «Кількість затриманих невідома. Машини усі потрощили, – зазначено у повідомленні. – З нами зв’язався хлопець, який зміг втекти. За його словами, він чув, як «беркутівці» грозили затриманим, що зараз будуть їх возити по місту та бити».

Натомість депутат Верховної Ради Леся Оробець повідомляє сьогодні, 23 січня, на своїй сторінці у «Facebook», що близько 5:00 бійці спецпідрозділу «Беркут» атакували машини Автомайдану на розі вулиці Грушевського й Кріпосного провулку й викрали ще чотирьохйогоактивістів-водіїв. Депутат додає:

«Єдиного очевидця-п’ятого водія – побитого – я завезла на Майдан в медпункт. Ледве встигли, поки не нагрянула ще зграя беркутівців. З його слів, беркутівці витягли і били всіх, забризгали газом, а в машини кинули гранати. Автомайдан зараз і займається пошуком викрадених водіїв. Єдине, що нам точно відомо – їх запихнули в вазик без номерів».

Як інформував «Щоденний Львів», Автомайдан відбив у «Беркута» поранених повстанців.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів