Батенко звинуватив у спробі фальсифікації виборів на Львівщині «Слугу народу», а другу політсилу пообіцяв назвати ввечері

15:42 28 жовтня 2020 р.

Фото до новини

У теоретичній змові, яка фальшує результати підрахунку голосів на виборах до Львівської облради, є дві політичні сили.


Відео: Львівський пресклуб

Про це сьогодні, 28 жовтня, на пресконференції у Львівському пресклубі заявив народний депутат Тарас Батенко, пише DailyLviv. 

За його словами, перша – «Слуга народу».

- А другої я не назву з поваги до її лідера. Але – даю час до вечора. Якщо до цього часу висновки не зроблять, партія буде названа і буде запущений процес щодо кримінальної відповідальності винних осіб, - сказав Батенко.

Він також публічно звернувся особисто до голови ЛОДА Максима Козицького і його однопартійців:

- Шановні друзі, ми дуже поінформовані люди. Ви нас недооцінюєте. Якщо «мокрі» протоколи не будуть сходитись з електронними версіями, ми зробимо все, щоби довести справу до суду і винні понесли кримінальну відповідальність. Суть навіть не в тому, хто з партій не пройшов до ЛОР, а у факті змови. Партія «Слуга народу» зазнала нищівної поразки, це всі бачать. І не треба намагатись рятувати ситуацію в незаконний спосіб. Відповідати за такі дії доведеться дуже боляче.

Нагадаємо, раніше Тарас Батенко повідомив, що на Львівщині відбулась фальсифікація підрахунку голосів, в результаті якої до ЛОР не потрапляють 3 партії: «За майбутнє», «Народний рух України» і «Українська Галицька партія»

Цю інформацію озвучили під час преконференції «Спроба фальсифікації результатів виборів до Львівської обласної ради», яка в ці хвилини відбувається  у Львівському пресклубі.

Указ уже готовий? Тарас Батенко у Львові повідомив про можливу відставку Максима Козицького.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів