Батальйони «Дніпро-1» та «Донбас» відбили напад рашистів на Маркине й Новоазовськ (відео)

15:34 25 серпня 2014 р.

Перший танк російських окупантів з колони, яка наступала на Маріуполь, знищено бійцями батальйону «Азов»

Перший танк російських окупантів з колони, яка наступала на Маріуполь, знищено бійцями батальйону «Азов»
Фото: Ігор Мосійчук

Про це повідомили в понеділок сайту міста Маріуполя «0629» в батальйоні «Дніпро-1».


Відео: ТСН

Бійці батальйонів «Дніпро-1» і «Донбас» відбити напад рашистів на Маркине й Новоазовськ, знищивши 10 БТРів ворога. Зараз рашисти відступають до російського кордону, а бійці «Дніпро-1» слідують за ними. 

До слова, маріупольці активно виступили добровольцями. За даними «Дніпро-1», близько 100 чоловік вирішили встати на захист рідного міста.

Про це повідомили сьогодні, 25  серпня, сайту міста Маріуполя «0629» в батальйоні «Дніпро-1». Раніше в понеділок це ж видання інформувало:

«У населеному пункті Маркине йдуть бойові дії. Населений пункт захищають бійці батальйонів «Дніпро-1» і «Донбас».

Про це «0629» повідомили в батальйоні «Днепр-1». Як повідомляється, до цього населеного пункту з півночі підтяглися сили бойовиків. Крім того, з боку Росії туди увійшла військова техніка – близько 30 танків. Силами бійців батальйонів було знищено 5-6 танків.

Ведеться обстріл по житловим будинкам в Маркине. Жителі сидять у підвалах.

Також ведеться обстріл житлових будинків в місті Новоазовськ. Що стосується Маріуполя – територія від Новоазовська до Маріуполя повністю захищена.

Але прорив техніки можливий. Крім того, у батальйону є інформація, що можливо напад на місто кримською групою і з морської сторони.

У батальйоні Днепр-1 закликають всіх, хто готовий стати на захист міста, терміново йти у військкомати. Крім того, в батальйоні «Дніпро-1» зазначили, що жінкам з дітьми краще покинути Новоазовськ і Маріуполь. Перебувати в цих містах небезпечно. 

Станом на 13:06 близько 70 танків зараз знаходяться на кордоні з Росією. Відомо, що більшість з тих, хто прямують у Новоазовський район – «козаки» з Ростова-на-Дону». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів