Батальйон територіальної оборони «Азов» розпочав звільнення Маріуполя від терористів (оновлено)

21:58 26 травня 2014 р.

Батальйон територіальної оборони «Азов»

Батальйон територіальної оборони «Азов»
Фото: politics.bazaza.net

Про це повідомляють у понеділок у соцмережах місцеві жителі.

Інтернет-видання «Злочинності HІ» інформує сьогодні, 26 травня, в повідомленні «У Маріуполі приступили до звільнення міста від терористів»:

«У Маріуполі увечері, 26 травня, почався бій між терористами і бійцями батальйону «Азов».

Про це повідомляють місцеві жителі в соцмережах.

Так, очевидці повідомляють, що чутні постріли автоматної черги в районі штабу так званої «Донецької народної республіки». Також чутні постріли на блокпосту в мікрорайоні Східний.

Терористи закликають усіх перехожих стати на захист штабу ДНР. Намагаються створити «живий щит». До місця зіткнень починають приїжджати карети швидкої допомоги.

Жителі також повідомляють, що біля штабу ДНР і що до терористів їде підмога. Відмітимо, що на стороні терористів помічені чеченці».

Натомість сайт новин Маріуполя «0629» інформує в понеділок із посиланням на повідомлення очевидців, що в районі штабу «ДНР», який знаходиться на Грецькій, йде перестрілка.  Автоматні черги чутні в районі вулиці Георгіївської, готелі «Спартак», а також на перетині пр. Леніна та Торговельної та Миколаївській.

Причому стрільба ведеться з великокаліберної зброї. Зараз у старому центрі знаходиться кілька десятків осіб у чорному і масках.

У бік вулиці Грецької по проспекту Металургів пронеслися вже кілька карет «швидкої». Вулиця Торгова перекрита.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів