Азаров проводить у Кабміні нараду щодо євроінтеграції

12:50 25 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: newsradio.com.ua

Прес-секретар Прем'єра Віталій Лук'яненко запевняє, що «під час якої узгоджуються питання виконання Україною умов, які ЄС поставив перед нею»».

В ексклюзивному коментарі «Українським Національним Новинам» речник Азарова повідомив сьогодні, 25 листопада:

«Зараз у будівлі уряду України триває нарада прем’єра Миколи Азарова з міністрами, під час якої також розглядатимуться питання євроінтеграції України, під час якої узгоджуються питання виконання Україною умов, які ЄС поставив перед нею щодо євроінтеграції. Україна не припиняла європейську інтеграцію, і сьогодні на зустрічі Миколи Азарова з членами Кабміну розглядаються в тому числі питання європейської інтеграції, виконання тих умов, які необхідні для інтеграції.

Проходить традиційна нарада у прем'єр-міністра, це не засідання уряду. Засідання уряду проходитиме у середу 27 листопада».

Він додав, що нікого з представників ЄС на цій нараді немає, адже «вони ніколи не присутні на робочих нарадах». 

Відтак «Українські Національні Новини» нагадують, що 21 листопада Кабінет міністрів вирішив призупинити процес підготовки до підписання угоди про Асоціацію України з ЄС у зв’язку зі значними економічними ризиками України. Пізніше стало відомо, що Кабінет міністрів України ініціює створення тристоронньої комісії за участю Європейського Союзу та Російської Федерації для опрацювання комплексу питань, спрямованих на відновлення втрачених обсягів виробництва та напрямів торговельно-економічних відносин, розширення та сприяння міжнародній торгівлі, подальшу лібералізацію ринку, узгодження регуляторної бази для покращення умов провадження підприємницької діяльності.

Як повідомляв «Щоденний Львів», «хоч Азаров «не боїться майданів», міністри втікають із Кабміну, а мітингувальники зламали паркан під будівлею уряду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів