Американські військові вже в Польщі

19:48 9 березня 2014 р.

F–16 Fighting Falcon

F–16 Fighting Falcon
Фото: hu.wikipedia.org

Прибуття офіцерів військово-повітряних сил США пов’язане з кризовою ситуацією в Криму. До четверга у Польщу прибуде 12 американських багатоцільових літаків F-16, транспортні літаки і 300 осіб персоналу.

Польське Міністерство національної оборони повідомляє, що починається розміщення американського підрозділу в Польщі. Військові проходитимуть на території Польщі тренування «Aviation Detachement» у зв’язку з ситуацією в Україні, з проханням у цій справі до США звернулася польська сторона. До четверга у Польщу прибуде 12 американських багатоцільових літаків F-16, транспортні літаки і 300 осіб персоналу.

Сьогодні відбулася телефонна розмова міністра національної оборони Польщі Томаша Сємоняка і його американського колеги, секретаря оборони США Чака Гейґела. Головною темою було посилення польсько-американського військового співробітництва. Політики також обговорювали актуальну ситуацію в Україні, звернули увагу на значення співпраці своїх країн в рамках НАТО і приймання Північноатлантичним Альянсом кроків відповідно до розвитку подій.

Про це повідомило Польське радіо в Україні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів