6 листопада у львівській школі №51 відбудеться благодійний ярмарок випічки на підтримку військових

13:00 4 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: kurs.if.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в четвер у СЗШ №51 імені Івана Франка на вулиці Скісній, 1 проведуть з 13.15 до 15.00 благодійний ярмарок випічки, а зібрані кошти будуть передані на підтримку українських військових у зоні АТО.

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», в четвер, 6 листопада, з 13.15 до 15.00 у СЗШ №51 імені Івана Франка на вулиці Скісній, 1 проведуть благодійний ярмарок випічки, а зібрані під час заходу кошти будуть передані на підтримку українських військових у зоні АТО. Організатори також розповіли:

«Сьогодні десятки тисяч патріотів обороняють від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Наші захисники, як ніколи, потребують уваги та розуміння від своїх співгромадян, у тому числі і від дітей та молоді.

У складний для нашої країни час у нашій школі проведено ряд заходів щодо вдосконалення роботи з патріотичного виховання учнів та сприяння зростанню підростаючого покоління справжніми патріотами своєї держави. Одним із підтверджень небайдужості юного покоління до долі своєї батьківщини є участь в акціях і заходах, що проводяться з метою моральної та матеріальної підтримки української армії. Так, 6 листопада в нашій школі буде проходити благодійна акція «Ярмарок випічки».

Гроші від продажу власноруч приготовленої випічки підуть  на підтримку воїнів АТО.

Детальна інформація: Пелех Ростислав, тел. 093-702-16-93». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів