31 жовтня відбудуться вибори у Харкові і Шегинях

13:31 31 березня 2021 р.

Фото до новини

Рішення про це прийняла Верховна Рада.

Верховна Рада призначила вибори міського голови Харкова на 31 жовтня 2021 року. Тогож дня, за рішенням парламенту, обиратимуть і голову Шегинівської територіальної громади (сільської ради) у Львівській області.  

Про це повідомила Верховна Рада, пише Dailylviv.

Колишній міський голова Харкова Генадій Кернес помер у грудні 2020 року, а голова Шегинівської сільради Ігор Кривейко - у лютому 2021-го.

У березні найбільшою проблемою у Шегинях стали дороги. Місцева влада написала два листи - начальнику Яворівського ВП ГУ НП і керівнику "Львівгазвидобування" - з проханням запобігти руйнуванню доріг.

Начальнику поліції нагадали про те, що через села Баличі, Поповичі, Плешевичі, Биків, Гусаків, Хідновичі здійснюється позачерговий проїзд великовантажних автотранспорних засобів до пункту пропуску "Шегині', а директору "Львівгазвидобування" -  про допомогу у ремонті двох ділянок доріг Нагірне - Добромиль та Шегині - Циків. Справа в тому, що "Львівгазвидобування" має газові свердловини на території місцевої громади і хоча вона й одержує своїх 3% у місцевий бюджет, ці кошти не є достатньою компенсацією за те, що великогабаритна техніка руйнує дороги, якими тепер не можуть проїхати безпечно ані шкільний автобус, ані карета швидкої медичної допомоги.  

Про це написано на сторінці Шегинівської ОТГ у ФБ. 

Верховна Рада вирішила, коли вибирати сільського голову Шегинів

Облрада передумала віддавати на аукціоні своє приміщення у Львові політичним партіям

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів