30 листопада у Львові – збір коштів ВІЛ-позитивним дітям і військовим на «Гаражному розпродажі»

09:50 19 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 30 листопада на вулиці Мулярській, 2А відбудеться благодійний «Гаражний розпродаж», мета якого – збір коштів на потреби ВІЛ-позитивних дітей. 10% від зібраних віддадуть на потреби українських воїнів.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 19 листопада, «Щоденному Львову»:

«Львівське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» проводить благодійний «Гаражний розпродаж», ціллю якого є збір коштів на потреби ВІЛ-позитивних дітей у Львові. «Також, не забуваючи про тяжку ситуацію в нашій державі, вважаємо за необхідне 10% від зібраних коштів віддати на потреби українських воїнів», – зазначають в ЛОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

Упродовж акції буде зібрано цікаві книги (нові/вживані), роботи львівських художників, фотографів, аксесуари для дому, хенд-мейд вироби, спортивний інвентар, старі пластинки тощо, а протягом благодійного аукціону кожен охочий зможе придбати всі ці речі за символічними цінами, тим самим долучитися до збору коштів на потреби ВІЛ-позитивних дітей Львова. Упродовж акції будуть майстер-класи для дітей та їхніх батьків, діятиме благодійний ярмарок, де учасники зможуть за символічні кошти придбати солодощі, домашню випічку, випити запашної кави, а наприкінці насолодитися виступами львівських музичних гуртів. 

Усі зібрані в цей день кошти будуть використані на потреби ВІЛ-позитивних дітей: закупівля життєво необхідних ліків, медичного обладнання, проведення діагностики тощо. 10% із зібраної суми підуть на потреби військових. 

«Детальний звіт про використання грошей оприлюднимо на нашій сторінці Facebook протягом двох тижнів після заходу», – додають в ЛОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ». 

Місце проведення: м. Львів, вул. Мулярська, 2А (приміщення Першої Львівської медіатеки). Час проведення: 12.00-18.00 год.  За додатковою інформацією звертатись: Оля Конончук, тел. +380973628961».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів