15-16 серпня о 17.00-19.00 у Львові біля пам’ятника королю Данилу – збір речей для бійців 24-ї бригади

20:24 14 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comlluchkevychphotos

Про це повідомили в четвер прес-служба ГО «Пліч-о-пліч» і громадський активіст Люба Возняк.

Прес-служба ГО «Пліч-о-пліч» повідомляє сьогодні, 14 серпня, що 15-16 серпня волонтери збиратимуть  із 17.00 до 19.00 у Львові біля пам’ятника королю Данилу в центрі Львова необхідні речі для бійців 24-ї бригади, які вночі на 13 серпня повернулися до Львова у коротку відпустку. Зокрема їм потрібні берці, форма, спальники й карімати.

Адже, як сказано в повідомленні, «хлопці повернулися голі, босі, так як усі їхні речі погоріли під час обстрілу під Зеленопіллям, тому зараз вони особливо потребують нашої моральної та матеріальної підтримки». Окрім того, просять усіх небайдужих висловлювати в соціальних мережах підтримку бійцям 24-ї бригади й іншим підрозділам, які захищають єдність, гідність та майбутнє нашої країни.

Натомість у львівському Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького в суботу, 16 серпня, організовують ярмарок смаколиків, а за зібрані кошти обіцяють придбати речі, яких потребують військові 24-ї бригади, які вже через тиждень знову відправляться в зону АТО. Своєю чергою, громадський активіст Люба Возняк закликає сьогодні, 14 серпня:

«Чи хтось з нас насправді розує, що відбувається? Повернулася 24 бригада з-під Зеленопілля, гола-боса.

Нагальні потреби – берці, форма, спальники, карімати. Вся оптика, яку ми і інші волонтерські групи чи приватно друзі закуповували для хлопців, – знищенна.

У них 5 днів відпустки – й на полігон, а з полігону вони вертатимуть у бій виснажені, зате «простріляні»(((. В дуже короткий термін треба їм допомогти.

Друга річ - 80-ка (80-та окрема аеромобільна бригада. – «ЩЛ»), наші львівські молоді хлопці, по яких навіть половини потреб не закрито... Наша волонтекрська група, чесно, не знає, з якої сторони підступити і взяти всього, що треба. Бо те, що хлопців відправляють без амуніції і інших важливих речей нікого не цікавить.

У ЗВ'ЯЗКУ З ТАКОЮ ВКРАЙ НАПРУЖЕНОЮ СИТУАЦІЄЮ, НАШІ ВОЛОНТЕРИ ЦЬОГО ТИЖНЯ СТОЯТИМУТЬ БІЛЯ КОРОЛЯ ДАНИЛА: ЧЕТВЕР, П'ЯТНИЦЯ, СУБОТА. ВСІ КОШТИ БУДУТЬ СПРЯМОВАНІ, ЩОБ МАКСИМАЛЬНО ДОПОМОГТИ 24БР 2 БАТ».

Люба Возняк пише це сьогодні, 14 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів