14 жовтня у Львові – масштабний благодійний проект-ініціатива «Героям слава» (відео)

13:42 10 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, масштабний благодійний проект-ініціатива «Героям слава» об’єднає п’ять цікавих та актуальних заходів: великий телемарафон, показовий виступ духового оркестру, благодійний концерт зірок української естради, аукціон картин львівських художників та фотовиставка світлин із зони АТО.


Відео: Дитячий Муз-Парад

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 10 жовтня, «Щоденному Львову», що на свято Покрови у Львові збиратимуть кошти для сімей загиблих солдат і друку фронтової газети. У повідомленні також конкретизують:

«Одразу кілька подій відбудеться у Львові в день Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва, присвячені збору коштів для сімей загиблих солдатів, випуску першої в Україні фронтової газети та задля привернення широкої уваги до проблем українського війська у зоні АТО. 14 жовтня в нашому місті відбудеться масштабний благодійний проект-ініціатива «Героям слава», який об’єднає п’ять цікавих та актуальних заходів: великий телемарафон, показовий виступ духового оркестру, благодійний концерт зірок української естради, аукціон картин львівських художників та фотовиставка світлин із зони АТО.

Співорганізаторами цього соціального проекту виступили продюсерський центр «Star School» та Телерадіокомпанія «Львів». 

О 14.00 в ефірі ТРК «Львів» показовим концертом Духового оркестру Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що відбуватиметься на площі перед Львівською оперою, розпочнеться благодійний телемарафон, у якому візьмуть участь близько 20 запрошених гостей: військовослужбовці, добровольці-учасники бойових дій в зоні АТО, родичі загиблих солдатів, представники громадського сектору, діячі культури та мистецтва, небайдужі громадяни.  За словами організаторів, телемарафон матиме вигляд відкритого майданчика  для обговорення шляхів виходу та припинення «неприхованої» війни, відверті розповіді безпосередніх учасників подій в зоні АТО, спілкування з родичами загиблих солдатів та відкритий збір коштів на їх підтримку.

Ввечері о 18.00 у Львівській опері зірки української естради візьмуть участь у благодійному концерті «Героям Слава». На сцені виступатимуть: гурт «TARAKA» з Польщі, народні артисти України Оксана Білозір та Віктор Павлік, Сестри Тельнюк, Світлана Тарабарова, Ірина Федишин , Львівський Хор Руслани, Тріода, LAVIVO , балет «Життя» та ін.

Ведучі вечора – Анжеліка Рудницька та Дмитро Корнелюк. Головний режисер проекту – Володимир Місяйло.

Зібрані кошти з телемарафону, продажу квитків, добровільних пожертв будуть підраховані в online – режимі, оголошені в прямому ефірі та перераховані на особисті рахунки близьких родичів загиблих наступного дня після проведення акції. Також в рамках проекту «Героям слава» відбудеться благочинний аукціон львівських художників у холі Львівської опери, спрямований на збір коштів для випуску першої української фронтової газети.

На аукціоні представлять роботи багатьох відомих художників, скульпторів, майстрів декоративного мистецтва, зокрема, Михайла Демцю, Олександра Крохмалюка, Ігоря Гавришкевича, Івана Крислача та інших. Кошти, отримані з аукціону, будуть спрямовані на друк першої в Україні фронтової газети «Честь Вітчизни».

Авторами часопису є учасники і свідки подій на Сході України, які доноситимуть суспільну правду учасникам україно-російської війни та усій українській спільноті. На шпальтах видання будуть розміщені аналітичні публікації експертів про ситуацію на Донбасі, новини з ліній фронту, репортажі спеціальних кореспондентів із зони антитерористичної операції. А усі відвідувачі Львівської опери, які цього дня завітають на заходи, зможуть переглянути фотовиставку світлин із зони АТО, яка розміщуватиметься у вестибюлі театру».

Розклад подій:

14.00 – Початок благодійного телемарафону в ефірі ТРК «Львів».

14.15 – Показовий концерт Духового оркестру Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. (площа перед Львівською оперою).

15.00 – Благочинний аукціон картин львівських художників (вестибюль Львівської опери);

17.00 – Відкриття фотовиставки світлин із зони АТО (вестибюль Львівської опери);

18.00 – Благодійний концерт «Героям слава» (концертна зала Львівської опери).

Контакти: Тетяна Бойко, прес-аташе проекту, тел. 097-769-69-69, 063-076-09-69, e-mail: entiniti@gmail.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів