11 травня на Донеччині й Луганщині проведуть референдум про приєднання до Дніпропетровщини (відео)

13:40 1 травня 2014 р.

Прапор Дніпропетровської області

Прапор Дніпропетровської області
Фото: uk.wikipedia.org

Відповідну заяву опублікував заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації з внутрішньої політики Борис Філатов.


Відео: ТСН.ua

Заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації з внутрішньої політики Борис Філатов опублікував на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» заяву Міжобласної ради територіальних громад Південного Сходу України, згідно з якою 11 травня в Донецькій і Луганській областях відбудеться референдум про входження до складу Дніпропетровської області. У ній повідомляється:

«Міжобласна рада територіальних громад Південного Сходу України приступила до розгляду численних звернень голів органів місцевого самоврядування в Луганській і Донецькій областях до керівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації про включення конкретних районів і населених пунктів Донецької та Луганської областей до складу Дніпропетровської області. Ці заклики співвітчизників не залишилися без відповіді. Донеччани й луганчани розробили типовий проект такого звернення і почали роботу над їх прийняттям місцевими громадами. 

11 травня у всіх населених пунктах Донецької та Луганської областей відбудеться референдум, на якому територіальні громади зможуть висловитися, чи хочуть вони перебувати під контролем кримінальних елементів, які проголосили так звану «федералізацію» або хочуть змінити територіально-адміністративний устрій і увійти до складу Дніпропетровської області.

Влада не може виконувати свої обов'язки, оскільки бандити й диверсанти тероризують та шантажують керівників органів місцевого самоврядування та територіальні громади. Що робити?

Необхідно передати управління всіма системами життєзабезпечення в руки адміністративних органів того регіону, де зберігається мирна стабільна обстановка. 

Дніпропетровськ готовий простягнути руку допомоги – держустанови області готові прийти на допомогу й взяти на себе відповідальність за становище в Луганській і Донецькій області, які зазнали терористичних атак.

1 травня розпочинається офіційна агітація. Питання дня дуже просте: «федералізація» – це, по суті, спроба легалізувати переділ власності між конкуруючими бандитськими угрупуваннями Донеччини та Луганщини.

Бойовики в масках і з автоматами хочуть не політичних прав – вони хочуть скористатися хаосом і провести переділ власності.

Штаб національного захисту отримує численні свідчення незаконного відбирання майнових прав, квартир, машин, пограбувань банків, вбивств підприємців, які скоюються бойовиками під прапорами «Донецької народної республіки».

Як зупинити хаос? Як захистити від бандитів фінансову і банківську систему , забезпечити мирне життя?

Територіальна громада повинна проголосувати за приєднання до стабільного регіону, до братської Дніпропетровщині.

Це позбавить бандитів можливості зривати роботу органів влади.

Референдум за приєднання до Дніпропетровської області вимагає від свідомих громадян організації охорони місць проведення референдуму, проведення агітації.

Штаб Національної захисту готовий надати допомогу.

У день проведення референдуму будуть організовані екзит -поли, які покажуть те, котрий із двох референдумів набере найбільшу підтримку громадян.

Представники територіальних громад, які хочуть приєднатися до проведення референдуму, можуть звертатися в Міжобласну рада територіальних громад Південного Сходу України. Деталі:

https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/756397237733908?notif_t=like».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів