Новини Львова (cтор. 6085)

Фото для новини

17:36 20 травня 2016 р.

У Львові нагородили кращих науковців

У Національному університету імені Івана Франка відбулося урочисте засідання наукової громадськості нашої області з нагоди Дня науки в Україні.

Наука і техніка

Фото для новини

17:07 20 травня 2016 р.

Степан Курпіль розвивав «Високий замок» без згоди інвестора-співвласника

Коли 50 відсотків акцій ПрАТ «Видавничий дім «Високий Замок» належало іноземному інвесторові, то український співвласник таємно купував поліграфічну машину, приміщення друкарні і навіть почав випускати додаток «Добрий господар» на власний ризик. А потім ставив інвестора перед фактом і здобував його схвалення.

Культура

Фото для новини

17:00 20 травня 2016 р.

У лісах Львівщини очікується значне підвищення пожежної небезпеки

За прогнозами Укргідрометцентру, наприкінці травня в нашій області очікується значне потепління і відсутність опадів, що, своєю чергою, сприятиме підвищенню пожежної небезпеки в лісах.

Природа

Фото для новини

15:39 20 травня 2016 р.

Комунальне «Львів-ТБ» цензурують 86 депутатів облради і всі їхні родичі, – редактор

«Коли я працював в одній приватній телекомпанії, то мені ніхто не говорив, але я сам здогадався, що не можна критикувати роботу однієї людини, власника. А зараз не можна критикувати роботу 86 власників, які мають кума, брата, свата і фірми та бізнес».

Культура

Фото для новини

15:32 20 травня 2016 р.

На Міжнародному конкурсі знавців української мови перемогла львів’янка

Учениця восьмого класу навчально-виховного комплексу «Школа-гімназія «Сихівська» Катерина Лалак здобула перше місце на ХVІ Міжнародному конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика.

Наука і техніка

Фото для новини

14:40 20 травня 2016 р.

На Львівщині на 4% зріс обсяг промислової продукції

У січні-квітні 2016 року відносно аналогічного періоду минулого року обсяг промислової продукції збільшився на 4%, у тому числі у переробній промисловості – на 6,4%, а з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 3%.

Економіка