Новини Львова (cтор. 5746)

16:10 16 вересня 2016 р.

На Львівщині планують створити 85 ОТГ

Сьогодні, 16 вересня, під час засідання колегії Львівської облдержадміністрації розглянули питання «Про адміністративно-територіальну реформу у Львівській області».

Політика

14:46 16 вересня 2016 р.

Як переселенці збудували нове життя на Львівщині (відеотрансляція наживо)

У Львівському прес-клубі відбувається прес-конференції на тему «Як переселенці з Криму та Сходу України збудували нове життя на Львівщині та в інших регіонах України». Відеопрезентація книги історій внутрішньо переміщених осіб «Знедолені? Нездоланні!».

Політика

14:15 16 вересня 2016 р.

На сході України зазнали поранень троє військових, – Міноборони (+відео)

Речник міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко запевнив у п’ятницю: «За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, троє військовослужбовців отримали поранення, а один військовослужбовець отримав контузію внаслідок підриву на вибухових пристроях у Кримському та Авдіївці».

Політика

Фото для новини

13:20 16 вересня 2016 р.

У львівській бригаді вишколювали резервістів (+відео)

На базі одного з військових полігонів Західного регіону відбувся заключний етап проведення збору особового складу резерву 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

Ситуації

12:30 16 вересня 2016 р.

У Дрогобичі наклала на себе руки 21-річна

Жителька Дрогобича померла вчора в міській лікарні, до якої її привезли в кареті швидкої медичної допомоги з ножовими пораненнями живота.

Ситуації