Новини Львова (cтор. 5653)

Фото для новини

20:45 25 жовтня 2016 р.

Львівські курсанти здійснили прощу

50 вихованців Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного взяли участь у паломництві до Гошівської ікони Матері Божої.

Культура

Фото для новини

20:02 25 жовтня 2016 р.

У Львові перевірили готовність рятувальників

Керівник робочої групи з перевірки готовності зведених пожежно-рятувальних загонів Геннадій Герасимчук запевнив, що львівський повністю укомплектований особовим складом і технічно, відтак, готовий оперативно реагувати на будь-які надзвичайні ситуації.

Ситуації

Фото для новини

19:30 25 жовтня 2016 р.

Бюджет Львова може втратити 700 мільйонів гривень

У міськраді попередили, що аступного року держава має намір обмежити бюджети місцевого самоврядування, переклавши на них низку видатків, які раніше сама ж і здійснювала.

Ситуації

19:15 25 жовтня 2016 р.

У Львівській облраді погодили створення 38 об’єднаних територіальних громад

У вівторок, 25 жовтня, під час пленарного засідання депутати Львівської обласної ради погодили проекти перспективних планів спроможних територіальних громад у Бродівському, Городоцькому, Жидачівському, Жовківському, Миколаївському, Радехівському, Самбірському та Яворівському районах.

Політика

13:28 25 жовтня 2016 р.

У Львові стартувала міжнародна інвестиційна конференція «Seed Forum»

Представники дипломатичних та бізнес-кіл, інвестори та молоді підприємці в сфері ІТ зібрались у центрі інновацій «iHUB», аби покращити взаємодію між бізнесом та владою, інтегрувати український ІТ-бізнес в європейський та світовий простір, налагодити контакти та поділитися корисним досвідом.

Економіка