Новини Львова (cтор. 5454)

12:10 27 січня 2017 р.

Євроінвестбанк профінансує вирішення проблеми зі сміттям у Львові, – віце-прем'єр

Заступник керівника уряду Геннадій Зубко повідомив у телеефірі: «Проект, який у Львова практично відсутній, має бути професійно підготовлений проект для того, щоб, банк зміг би його профінансувати».

Ситуації

11:05 27 січня 2017 р.

Прем'єр-міністр прибув до Львова вирішувати сміттєву проблему

Глава уряду проведе засідання обласної комісії з надзвичайних ситуацій у Львівській обласній раді та в обласній державній адміністрації обговорить ситуацію на львівському полігоні побутових відходів та поводження з ними у Львові.

Політика

Фото для новини

11:00 27 січня 2017 р.

Рятувальники допомогли в Славському трьом травмованим лижникам

У четвер, 26 січня, працівники Славської пошуково-рятувальною групи пошуково-рятувальної частини загону технічної служби надали на лижних трасах гори Тростян допомогу трьом травмованим туристам.

Ситуації

10:45 27 січня 2017 р.

Директор підприємства в Новояворівську привласнив бюджетні кошти

Працівники управління захисту економіки у Львівській області викрили директора приватного підприємства, котрий, внісши недостовірні відомості у акти про виконані роботи, привласнив бюджетні кошти під час капітального ремонту покрівлі даху житлового будинку у Новояворівську.

Кримінал

Фото для новини

10:00 27 січня 2017 р.

Львів’яни поминатимуть жертв Голокосту

У п’ятницю, 27 січня, відбудуться мітинги біля пам’ятника жертвам львівського гетто на проспекті Чорновола й пам’ятного каменя на місці колишнього Янівського концтабору на вулиці Винниця.

Історія