У Львові відбудеться вуличний фестиваль

17:45 31 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

У суботу, 8 вересня, о 16.00 на старому заводі «РЕМА» на вулиці Заводській, 31 відбудеться вуличний фестиваль «Цього вечора на ReZavod».

Про це повідомили в п’ятницю, 31 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Вуличний фестиваль проводить міська ініціатива «Factories of ideas» за підтримки департаменту розвитку ЛМР, з метою посилення креативної спільноти, а також заради сприяння ревіталізації колишніх промислових зон. На старому заводі «РЕМА» в промисловій частині Підзамче, уже три роки розвиваються десятки молодих брендів креативного сектору – від інженерів, дизайнерів, пекарів до художників і теслярів. Усі вони створюють унікальну екосистему «ReZavod», тож завдяки співпраці на межах різних індустрій виникають нові проекти».

«Гості фестивалю зможуть взяти участь у майстер-класах, побачити одяг, декор і ґаджети, які там створюються, подивитися театральну виставу чи картинну експозицію та навіть послухати вечірні казки. Також діятиме зона фуд-корту, спорту та відпочинку.Вхід на фестиваль – вільний», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів