Новини Львова (cтор. 5436)

Фото для новини

15:08 26 січня 2017 р.

Монополізація ринку перевезень у Львові

На початку року Львівське управління транспорту та зв’язку оголосило новий конкурс для перевізників на обслуговування міських маршрутів. Однак Львів ризикує повторити транспортний колапс 2012 року. Адже умови цього конкурсу, на думку депутатів та активістів, суперечать чинному законодавству та орієнтовані далеко не на якість обслуговування пасажирів.

Економіка

Фото для новини

15:00 26 січня 2017 р.

Міністр роз’яснив статус непідконтрольних Україні районів Донбасу

Міністр з питань тимчасово окупованих територій та переміщених осіб Вадим Черниш розкритикував законопроект «Про тимчасово окуповану територію», назвавши його дивним і шкідливим.

Політика

14:39 26 січня 2017 р.

Міфи про заробіток на ринку Форекс

Форекс в сучасному світі – це найбільший міжнародний фінансовий ринок, де щоденний обіг валюти становить два трильйони доларів. На відміну від тих же фондових бірж, Forex не має чіткого географічного розташування та головної біржі. Для ведення торгівлі всі приватні інвестори, банки й корпорації, об'єднані в електронній мережі і укладають тут всі угоди на купівлю і продаж валюти.

Економіка

Фото для новини

14:30 26 січня 2017 р.

Медики занепокоєні критичною ситуацією з вивезенням сміття у Львові

В облдержадміністрації повідомили в четвер: «Медиків особливо турбує перспектива зростання захворюваності кишковими інфекціями, вірусним гепатитом, лептоспірозом, глистними інвазіями та іншими небезпечними інфекційними хворобами та отруєннями».

Медицина

14:00 26 січня 2017 р.

У ЛМР наразі немає можливостей вивезення відходів на полігони Львівщини

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Сергій Бабак повідомив у четвер: «Наразі немає додаткових можливостей вивезення твердих побутових відходів на полігони міст області, які були визначені вчора на обласній комісії з питань з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій».

Ситуації