Новини Львова (cтор. 5321)

18:15 7 лютого 2017 р.

Прем'єр закликав Львівську міськраду терміново розпочати рекультивацію звалища

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав міську владу Львова терміново розпочати роботи на Львівському полігоні твердих побутових відходів біля села Великі Грибовичі з одночасним проведенням переговорів з місцевими громадами поблизу ділянки для нового полігону.

Ситуації

Фото для новини

14:59 7 лютого 2017 р.

Соліст-піаніст Артур Яронь з Польщі готовий зіграти в госпіталі

Про це він розповів сьогодні, 7 лютого, під час прес-зустрічі на тему: “Польський піаніст зіграє у Львові “героїчного” Бетховена для поранених на Сході України”, яка відбулася у Львівському прес-клубі.

Культура

Фото для новини

14:30 7 лютого 2017 р.

Львівська міськрада реалізовує проект «Зелений район» з фахівцями з Фрайбурга

Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко запевнив: «Упродовж останніх двох тижнів відбувалися зустрічі з мешканцями в мікрорайонах Рясне-1, Рясне-2 і Кам’янка, де презентували ідею «Зеленого району».

Природа

14:00 7 лютого 2017 р.

Франківський відділ поліції Львова розшукує вбивцю

Франківський відділ поліції Львова розшукує 23-річного Констянтина Олександровича Вербовецького, який раніше проживав у квартирі №8 будинку №10 на вулиці Рубчака у Львові й скоїв кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу.

Кримінал

Фото для новини

13:32 7 лютого 2017 р.

Артур Яронь і «Віртуози Львова» зіграють «героїчного» Бетховена для поранених в АТО

9 лютого у Львівській обласній філармонії прозвучать Симфонія №3 «Героїчна« та Концерт №3 Людвіга Бетховена. Частина коштів, отриманих від концерту, буде скерована для потреб поранених в АТО. Виконають ці твори піаніст Артур Яронь з Польщі та оркестр «Віртуози Львова».

Культура

12:28 7 лютого 2017 р.

Прокуратура Львівщини скерувала до суду справу інспектора патрульної поліції

Слідчим управлінням прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно інспектора з дорожнього нагляду сектору превенції патрульної поліції Червоноградського відділу поліції, якого 4 січня поточного року затримано «на гарячому» при отриманні 7000 гривень неправомірної вигоди.

Кримінал