Новини Львова (cтор. 7749)

Фото для новини

12:25 15 вересня 2014 р.

Львівський полк Національної гвардії повернеться додому на вулицю Стрийську орієнтовно о 14.00-15.00

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, наші земляки брали участь у звільненні Дзержинська, Маріуполя й Лисичанська та виконували службу на блокпостах в зоні АТО.

Політика

Фото для новини

10:50 15 вересня 2014 р.

Аналіз бойових дій на Донбасі військовим експертом Костянтином Машовцем

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» наголошує, що доволі серйозно впродовж останніх днів загострилася ситуація в смузі відповідальності Західного угруповання українських військ.

Політика

Фото для новини

10:30 15 вересня 2014 р.

Російські окупанти Донбасу обстрілюють не лише позиції українських військових, а й своїх диверсантів (відео)

Як повідомив у понеділок координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук, місцевих бойовиків у загальній чисельності російсько-терористичних військ на Донбасі – лише 30%, а в деяких районах Луганщини – до 40%.

Політика

Фото для новини

10:05 15 вересня 2014 р.

На навчання з основ військової справи вже записалися 125 львів’ян

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в понеділок в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста заплановані такі заходи: основи домедичної підготовки від Червоного хреста; основи домедичної підготовки від Червоного хреста; тренінг «Дії населення за сигналами оповіщення»; тренінг «Дії населення при надзвичайних ситуаціях»; бойове мистецтво з елементами самозахисту.

Ситуації

Фото для новини

09:05 15 вересня 2014 р.

На Львівщині розпочинаються українсько-американські військові навчання «Rapid Trident»

Оскільки територією Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного па Яворівщині рухатимуться військові колони, деякі зони автодоріг будуть обмежені для руху цивільного автотранспорту.

Політика