Новини Львова (cтор. 7427)

Фото для новини

16:50 25 лютого 2015 р.

ЛОДА запевняє: «На Львівщині в повному обсязі профінансовано виплати пенсій і грошових допомог»

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, загальна сума видатків на виплату пенсій і грошових допомог склала в лютому в нашій області більше 1 млрд. грн.

Економіка

Фото для новини

15:58 25 лютого 2015 р.

У Львові попрощалися з трьома полеглими військовими медиками (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища поховали військовими окремої медичної роти імені Пирогова Національної Гвардії України.

Медицина

Фото для новини

14:52 25 лютого 2015 р.

Народний депутат Надія Савченко попередила на суді, що вона може не дожити до його наступного засідання (відео)

Українська льотчиця й народний депутат, яка голодує в російському полоні вже 75-й день, заявила в середу на суді в Москві: «Починайте, бо до наступного засідання суду можу не дожити».

Політика

Фото для новини

14:38 25 лютого 2015 р.

У Львові зареєстровано 4604 переселенців зі сходу України

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відділи управління соціального захисту нашого міста вже облікували 4,6 тисячі осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО.

Ситуації

Фото для новини

13:30 25 лютого 2015 р.

Вторгнення на Донбас російських окупантів, танків, «Градів» і БТРів не припиняється, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Впродовж останніх двох днів зафіксовано переміщення з території РФ через пункт пропуску «Ізварине» РСЗВ «Град», БТРів, всюдиходів, бензовозів, значної кількості тентових автомобілів з особовим складом та боєприпасами. Крім цього, зафіксовано переміщення Новоазовська великої кількості танків, «Градів» та іншої військової техніки».

Політика

Фото для новини

12:53 25 лютого 2015 р.

Пентагон додав українську у список бажаних мов для армії США

Набір людей до Міністерства оборони США зі знанням української мови почався із січня цього року в рамках програми MAVNI (Military Accessions Vital to the National Interest), що в перекладі з англійської - військовий набір, необхідний для національної безпеки.

Політика

Фото для новини

12:30 25 лютого 2015 р.

Виконавчий комітет ЛМР схвалив бюджет розвитку Львова на 2015 рік

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, «сьогодні під час засідання виконавчого комітету ЛМР було погоджено перелік об’єктів, видатки на які у 2015 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку Львова».

Економіка

Фото для новини

12:22 25 лютого 2015 р.

У львівському супермаркеті продають майонез, виготовлений в окупованій Макіївці

Активісти громадської організації «Дорожній Контроль Львів» попередили, що в супермаркеті «Ашан» на вулиці Виговського продають товар із території, яку контролюють російсько-терористичні війська.

Політика