Новини Львова (cтор. 7426)

Фото для новини

10:00 26 лютого 2015 р.

1 березня на реабілітацію в Польщі вирушать 34 поранені львівські десантники

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 1 березня 34 українські десантники, які отримали поранення в ході військових дій на Сході України, вирушають на проходження реабілітації в Осєк (північ Польщі).

Медицина

Фото для новини

09:28 26 лютого 2015 р.

«Львівобленерго» все ще не повернуло електропостачання «Бориславводоканалу»

Як повідомили в четвер у прес-службі облдержадміністрації, станом на сьогодні, 26 лютого, централізоване водопостачання абонентів «Бориславводоканалу» не відновлено.

Ситуації

Фото для новини

23:50 25 лютого 2015 р.

Українська громада в Антверпені зібрала 1000 євро для придбання далекоміра львівським артилеристам

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Богдан Масляк повідомив у середу, що українська громаді в Антверпені зібрала для придбання далекоміра 80-й аеромобільній бригаді 1000 євро, а подружжя зі США – 2089 доларів.

Ситуації

Фото для новини

23:10 25 лютого 2015 р.

До Львова вже прибули три німецькі реанімобілі, придбані діаспорою для лікарень на сході України (відео, оновлено)

Лікарні на сходу України вже невдовзі поповняться ще п'ятьма реанімобілями – їх придбали в Німеччині за кошти, які українська діаспора збирала по всьому світу.

Медицина

Фото для новини

18:41 25 лютого 2015 р.

У Львові перебуває величезна кількість неідентифікованих осіб-переселенців

Волонтерам варто зробити спільну електронну базу військовослужбовців, які звертаються за допомогою. Тому що в окремих випадках бувають зловживання. Про це під час «круглого столу» на тему: «Самоорганізація громади в умовах АТО: досвід Луганської та Львівської областей» заявив волонтер ІГО «Допомога армії України» Любомир Босаневич.

Ситуації

Фото для новини

18:17 25 лютого 2015 р.

У Луганській області залишилася стара система влади, – «круглий стіл» у Львові

«Я вважаю себе біженцем. Тому що я не міг перебувати в Луганську, виїхав у тапочках та шортах. І за ці 3-4 місяці зрозумів, що як би нам не допомагали, все одно треба брати все в свої руки».

Політика

Фото для новини

18:05 25 лютого 2015 р.

На Львівщині триває підготовка саперів

Участь у навчанні військовозобов’язаних, які були призвані до війська під час четвертої хвилі часткової мобілізації, – це також й іспит на командирську зрілість для юнаків, які лише готуються стати офіцерами.

Ситуації

Фото для новини

17:43 25 лютого 2015 р.

Прокуратура Львівщини розслідує факти перешкоджання інспекторами ДАІ мирним протестам

Сьогодні, 25 лютого, розпочато кримінальне провадження за фактом перевищення службових повноважень працівниками Львівського обласного управління Державтоінспекції під час мирних акцій протесту учасників «Автомайдану» та «Євромайдану».

Кримінал