Як вибрати ремінець для Apple Watch

16:25 3 вересня 2021 р.

Фото до новини

Розумний годинник Apple Watch – це стильний та високотехнологічний аксесуар, що робить життя свого власника набагато зручнішим і комфортнішим.

У комплекті з девайсом йде стандартний чорний силіконовий ремінець, проте він може не вписуватися в образ, набриднути або зноситися. Не варто засмучуватися, адже на ринку представлений величезний вибір виробів на будь-який смак та бюджет.

Основні різновиди ремінців

Виробники пропонують ремінці для «яблучних» годинників з силікону, алюмінію, нержавіючої сталі, нейлону, штучної чи натуральної шкіри. Можна вибрати модель класичного дизайну, що підкреслить респектабельність іміджу, або купити незвичайний яскравий варіант, щоб додати креативних ноток до образу.

Шкіряний виріб – це завжди актуальна класика. Моделі з натуральної шкіри чи шкірозамінника підходять як до ділових костюмів, так й повсякденного вбрання. Вони відрізняються шириною та текстурою матеріалу, є крупно- чи дрібнозернисті варіації.

Металеві браслети для Еппл Вотч – це практично вічні аксесуари. Вони відрізняються елегантним плетінням та малою вагою, їх можна носити з одягом в будь-якому стилі. А силікон та нейлон використовуються для виготовлення продукції в спортивному дизайні. Вони витримують значні навантаження, характеризуються високою гнучкістю й зносостійкістю.

Продукція розрізняється не лише матеріалом та кольоровою гамою, але також конструкцією застібки. Вона буває різних типів:

  • класична;
  • магнітна;
  • пін-ап;
  • розкладний замок.

Класика зазвичай використовується в моделях з натуральної та синтетичної шкіри, магнітний замок чи пін-ап-застібки встановлюються в більшості спортивних варіантів. Металеві браслети зазвичай комплектуються розкладними замками.

Топ-5 стильних ремінців для Apple Watch

Ми зібрали для вас добірку стильних та надійних аксесуарів для Еппл Вотч з різних матеріалів. Вони виготовлені перевіреними брендами, комфортні й зручні в використанні.

Deexe Aluminum

Стильний браслет для Еппл Вотч з анодованого алюмінію виглядає неймовірно елегантно й вишукано. Він дуже міцний та легкий, не викликає дискомфорту. Надійний розкладний замок міцно фіксує гаджет на руці. Анодований алюміній стійкий до подряпин, стирання й корозії, тому виріб тривалий час зберігає первозданний вигляд. Модель доступна в відтінках «срібло», «золото», «рожеве золото», а також в чорному кольорі.

Spigen (SGP) Air Fit

Цей варіант відмінно підійде для шанувальників спортивного стилю. Він виконаний з міцного силікону, оснащений оригінальною застібкою класичного типу. Виробник пропонує різні відтінкові варіації – для чоловіків, жінок чи унісекс.

Spigen (SGP) Retro Fit

Вантажний варіант з силікону та якісного синтетичного шкіряного матеріалу вдало впишеться в будь-який стиль гардероба. Виріб легко регулюється за розміром, відрізняється високою гнучкістю та зносостійкістю.

QIALINO Croco Strap

Елегантна модель з натуральної шкіри високої якості із класичною застібкою пропонується в нейтральних відінкових рішеннях. Він ідеально доповнить діловий наряд та буде ефектно виглядати з кежуал-одягом.

UniCase Nylon

Яркий виріб в спортивному дизайні виділить гаджет на руці та підкреслить незвичайність образу. Він виготовлений з щільного нейлону, приємний в використанні й характеризується високою міцністю. Виробники випускають кілька варіацій, стилізованих під прапори різних країн.

Висновок

За допомогою змінного ремінця для Apple Watch можна підкреслити індивідуальність стилю та вписати гаджет в створюваний образ. Якщо вам подобаються кілька моделей – ніщо не заважає придбати їх усі, та замінювати ремінець під свій настрій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів