Випускники Львівського ДУВС отримали офіцерські погони

09:55 23 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулисся урочистості з нагоди вручення погонів лейтенантів поліції курсантам факультетів №1 та №2.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Церемонія вручення перших офіцерських погонів напередодні дня випуску стала у Львівському державному університеті внутрішніх справ (ЛьвДУВС) уже доброю традицією. Погони молодим правоохоронцям сьогодні вручали начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа, ректор ЛьвДУВС Роман Благута, декани факультетів Олексій Авраменко та Іван Красницький.

Полковник поліції Роман Благута запевнив випускникам: «Отримання погонів – це черговий серйозний крок у вашому професійному житті. І дуже важливо, щоб на цьому шляху ви мали хороших наставників, пам’ятали, що людина, її життя і здоров’я – це найвища соціальна цінність, і засада верховенства права була не просто нормою закону, а кредом вашої професійної діяльності. Очевидно, ми не могли навчити вас всьому, однак прагнули закласти почуття служіння своєму народу, потребу постійного професійного вдосконалення, повагу до людини. Я зичу вам здоров’я, Божої благодаті, нетерпимості до невігластва й незнань, постійної жаги до отримання нової інформації, поваги один до одного та своєї альма-матер. Слава Україні!».

Натомість очільник поліції Львівщини, генерал поліції третього рангу Валерій Середа, зазначив:: «У стінах Львівського державного університету внутрішніх справ виховувалася родина молодих правоохоронців, натхненних до служби, мотивованих і добре підготовлених. У практичних підрозділах вам допоможуть стати тими стійкими поліцейськими. Зараз здається, що все – ви стали офіцерами, поміняли букву «К» на лейтенантські погони. Ви щасливі, але далі вам треба буде докласти багато натхнення і сил, щоб рухатися вперед, проходити нові перешкоди та здобувати нові висоти. Я зичу вам терпіння на цьому шляху, нехай Господь вам завжди допомагає. І пам’ятайте, що лейтенант поліції – звання молодості. Між офіцерами кажуть, що звання і зірки генерала – це щастя. Я вам бажаю, щоби ви довше були молодими, однак, щоб вас не минало щастя».

«Урочисті заходи з нагоди випуску та посвячення в захисники правопорядку курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ відбудуться 23 червня на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Львові», – поінформували також у Головному управлінні поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів