Військові зі США допомагають ремонтувати школу в Старичах

17:55 1 вересня 2016 р.

Це вже другий проект американських вояків – недавно ними було відновлено інфраструктуру місцевого дитячого садочка.

За словами директор школи в Старичах Наталія Косик, цей освітній заклад включено до переліку об’єктів, які відновлюватимуться цього року в межах програми гуманітарної допомоги уряду США. Відтак ремонтні роботи тривають у ній уже більше семи місяців.
Наразі укріплено фундамент, проведено утеплення фасаду, замінено старі вікна на енергозберігаючі, відремонтовано дах, приведено до ладу місця загального користування всередині будівлі. «Не все встигли зробити, однак, уже за місяць-два, ми повністю завершимо увесь необхідний комплекс робіт», – сподівається Наталія Косик
Натомість начальником відділу двостороннього співробітництва посольства США в Україні, майор Браяном зізнався, що він ніколи не думав про те, що йому доведеться займатися будівельними роботами та ще й у цивільній сфері.Військовий розповів: «Я професійний військовий, однак так склалося, що почав займатися такми проектами. З кожним роком все більше і більше розумів, що допомога цивільному населенню є дуже важливою справою. Особливо у тих країнах, з яким у нас партнерські відносини. Тут, в цьому населеному пункті, це вже другий наш проект – не так давно було відновлено інфраструктуру місцевого дитячого садочка».
Про це повідомив сьогодні, 1 вересня, «Щоденному Львову» підполковник Віталій Іванов з регіонального медіацентру Міноборони України у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів