Відсьогодні у львівському музеї історії релігії – безкоштовний «Wi-Fi»

22:22 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відсьогодні у Музеї історії релігії на площі Музейній, 1 близько 30 відвідувачів одночасно мають змогу вільно користуватись Інтернетом з допомогою безкоштовного доступу до «Wi-Fi».

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що відсьогодні у Музеї історії релігії на площі Музейній, 1 близько 30 відвідувачів одночасно мають змогу вільно користуватись Інтернетом з допомогою безкоштовного доступу до «Wi-Fi». У повідомленні також конкретизують:

«Ініціатором проекту «Wi-Fi» у музеях Львова» стали Львівська міська рада та мобільний оператор МТС. Метою проекту є забезпечення комфортного та цікавого перебування гостей  у Львові, зокрема у закладах культури.

Нагадаємо, що Львівський музей історії релігії є третім музеєм (після Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького та Музею етнографії та художнього промислу), який пропонує своїм відвідувачам додаткову послугу – безкоштовне користування Інтернетом за допомогою «Wi-Fi».  Наступним музеєм, в якому планується встановити «Wi-Fi», є Львівський історичний музей (пл. Ринок, 4)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів