Укрзалізниця безкоштовно вивезла із зони АТО понад 2,1 тис. пасажирів

13:46 2 серпня 2014 р.

Фото до новини

Станом на 1 серпня ц.р. Укрзалізниця за замовленнями Міжвідомчого координаційного штабу безкоштовно перевезла із донецького та луганського регіонів 2136 пасажирів.

Залізничники продовжують вивозити поїздами людей із небезпечної території Сходу України. Станом на 1 серпня ц.р. Укрзалізниця за замовленнями Міжвідомчого координаційного штабу безкоштовно перевезла із донецького та луганського регіонів 2136 пасажирів.

Про це під час брифінгу в Кризовому медіа-центрі повідомив начальник управління аналітики управління перевезень Укрзалізниці Микола Топчієв. За його словами, пошкодження залізничної інфраструктури на Сході України вплинуло на зменшення обсягів перевезень не лише вантажів, але й  пасажирів. Так, Донецька залізниця у першому півріччі перевезла на 15% менше пасажирів, ніж за відповідний період минулого року.

Загалом, за повідомленням Миколи Топчієва, на залізницях України за 6 місяців перевезено на 9% пасажирів менше, порівняно з аналогічним періодом 2013 року.

У зв’язку з анексією Криму та загостренням політичної ситуації в південно-східних регіонах країни були відмінені або обмежені окремі маршрути прямування пасажирських поїздів у напрямку Донецька, Луганська і Криму, у зв’язку з чим пасажирообіг у внутрішньодержавному сполученні зменшився на 41,1%.

Про це повідомляє сайт Укрзалізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів