Учень львівської школи №9 здобув для неї новий комп’ютерний клас

14:00 22 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Переможець інтернет-олімпіади з ІТ отримав у Львові премію 10 тисяч гривень, а школа, де він вчиться, – новий комп’ютерний клас

Про це повідомили в середу, 22 травня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Уже шостий рік поспіль у Львові тривають інтернет-олімпіади. Їх організовує управління освіти Львівської міської ради спільно з ІТ кластером та Національним університетом «Львівська політехніка». Цього року такі змагання проводили з предметів: інформаційні технології, біологія, англійська мова, українська мова, історія України, фізика, хімія та математика».

«Загалом для участі в інтернет-олімпіадах 2019 року зареєструвалисчя майже п’ять тисяч учнів, з них перемогу отримали 46 школярів. Відтак, сьогодні переможці отримали за третє місце сертифікати й блютус-навушники, за друге місце – сертифікати та смарт-годинники, за перше місце – сертифікати та планшети. Міський голова Львова Андрій Садовий вручив гран-прі та планшет переможцю третього етапу VІ міської учнівської інтернет-олімпіади з інформаційних технологій «ITChallenge» – учню 10 класу середньої загальноосвітньої школи №9 Олександру Оглашенному, який отримав від «ІТ Кластеру» сертифікат на суму 10 тисяч гривень та комп’ютерний клас для своєї школи», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів